05/12/2020

Google, Aralık 2020 Temel Güncellemesinin Kullanıma Sunulduğunu Açıkladı

Google, Aralık 2020 Temel Güncellemesinin Kullanıma Sunulduğunu Açıkladı





Google Aralık 2020 Temel Güncellemesi


Google Aralık 2020 Temel Güncellemesi ile ilgili olaraka, SEO hizmeti yapanlar Google'un algortimalarında güncellemeler yaptığını iyi bilirler. Google Aralık 2020 Temel Güncellemesi, bu yılın üçüncü temel algoritma güncellemesidir. Google'un güncellemeyle ilgili genel kılavuzu ise her zaman olduğu gibi geçerliliğini sürdürmektedir.


Google Aralık 2020 Temel Güncellemesinden önceki güncelleme, 4 Mayıs tarihinde yapılmıştı. Söz konusu 4 Mayıs günü internette “Star Wars Day”, yani Türkçesiyle "Yıldız Savaşları Günü" olarak ünlenmiş bir gündür.


Google Aralık 2020 Temel Güncellemesinin SEO uzmanları arasında nasıl karşılanacağı hakkında öngörüde bulunacak olursak, endişe ile karşılanacağını tahmin edebiliriz. Google temel güncellemeleri her zaman bir risk taşımaktadır. Hatta bu riskleri ifade ederken "deprem" kavramı bile kullanılmaktadır. Ancak bu deprem yer kabuğunun fay hatları arasında değil, arama motorunun sıralamaları arasında meydan gelmektedir. Dolayısıyla yer kabuğunu arama motoruna, fay hatları ise web sitelerinin sıralamaslarına benzetilebilir.Sanal alemde gerçekleşen bu sanal depremleri takip etmek isterseniz https://algoroo.com adresini takip edebilirsiniz.





Her Kriz Bir Fırsat mıdır?


Google Aralık 2020 Temel Güncellemesi kimi web siteleri için risk faktörü taşırken kimi siteler için fırsat da olabilir. Sıralamalarda gerilerde olan siteler, bu güncellemeleri fırsat olarak değerlendirebilirler. Sıralamalarını iyileştirmek için gayretle çalışan siteler, tabiri caizse, talihin tersine döndüğünü görebilir. Öte yandan, içeriklerini optimize etmek için çaba sarf etmeyen siteler, ancak performanslarıyla orantılı sonuçlar bekleyebilirler.


Google Aralık 2020 Temel Güncellemesi ile ilgili olarak Google'u takip etmenizi, web sitenizin üst sıralara gelmesi için ise bizimle iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. İletişim bilgilerimiz:


email: efileytisim@gmail.com


Telefon: 0. 543. 612 83 33

.


Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler seo hizmeti veren şirketler